Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

SKROMBERGA AKADEMI

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2009

Finns i

Skåne län
Bjuv kommun
Ekeby, Skåne distrikt

med ca 3 700 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Staffan Nilsson
SKROMBERGA AKADEMI
Strömgatan 9
267 76 Ekeby

Verksamheten

Studiecirklar

Föreningen driver forskningsverksamhet genom studiecirklar.

Varit på studiebesök

3 - 4 gånger / år anordnar föreningen studiebesök för medlemmarna.

Annan verksamhet

Gav 2011 ut boken "Ung i Skromberga och Ekeby under förra seklet"Gjort texter till 15 minnesskyltar som placerats runt om i byn.

Uppdatera förening

Anmäl förening