Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Torhamns Sockens Norra Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Torhamn distrikt
Jämjö
med invånare.

Adress

Sibbaboda
37375 Jämjö

Skicka Epost

Kontaktperson

Ylva Rönning

Sibbaboda 212
37375 Jämjö

Tel. 1: 0455-52558

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Hyr ut lokalerna till privata fester

Kultur

Anordnar föreläsningar och musikunderhållning.

Samlingslokaler

Sibbaboda f.d. skola

Trivsel/Fester

Söndag 8 oktober kl. 16.00 i Sibbaboda f.d. skola."Hemmets slöjd, Ögats fröjd. Mäns och kvinnors hantverk". Jane Betts berättar och visar bilder.Fri entré. Fika serveras.Arrangör: Torhamns sockens norra byalag med stöd av Karlskona kommun.

Annan verksamhet

VävstugaUnder juli och augusti: Qigong

Uppdatera förening

Anmäl förening