Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sällskapet Hållö Vänner

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Sotenäs kommun
distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Andersson

Kyrkogatan 2
45651 Smögen

Tel. 1: 0523-72116
Tel. 2: 0739642429

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Musikaftnar på Hållö 20159 juli: Trubadur Kjell Aronsson, Uddevalla16 juli: Peter Bohlin och Kent Badenfors, Bohus Malmön.23 juli: I Taubes kölvatten. Martin Bagge m.fl.30 juli: Evja-gänget. Peo Göthesson m.fl.

Uppdatera förening

Anmäl förening