Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Samhällsföreningen för Yttermalung & Malugns Finnmark SYMF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2012

Finns i

Dalarnas län
Malung kommun
Malung distrikt
Malung
med invånare.

Adress

Hagariset 55
78291 Malung

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Anna Matsson
Yttermalungs idrottsklubb & SYMF
Hagariset 55
782 91 Malung

Verksamheten

Skola

Har aktivt arbetat för att bevara och utveckla Yttermalungs skola.

Stimulera inflyttning

Har aktivt stöttat projektet Flytta till Yttermalung och Malungs finnmark.

Trivsel/Fester

Soppkvällar varannan vecka i Yttermalungs skola.

Ungdomsverksamhet

Sagostunder i Yttermalungs skola.

Utbildning/Kompetensutveckling

Berättarkvällar i Yttermalungs skola med fokus på områdets historik.

Uppdatera förening

Anmäl förening