Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Strömsbergs Bruksgille

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Uppsala län
Tierp kommun
Tierp distrikt
Strömsberg bruk
med invånare.

Adress

Norrgärde 121
81596 Strömsberg bruk

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Thomas Lindström
Strömsbergs Bruksgille
Fiskvägen 10
81545 Tierp

Tel. 1: 070-5914996

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Bruksgillet anordnar tillsammans med Stiftelsen Strömsbergs Industriminne Strömsbergsdagen och julmarknaden.

Trivsel/Fester

Bruksgillet anordnar valborgsmässofirande, midsommarfirande och tillsammans med Stiftelsen Strömsbergs Industriminne Strömsbergsdagen och julmarknaden. Andra aktiviteter gillet anordnar är brännboll, mysiga medlemskvällar och andra roliga saker.Under åren har Bruksgillet anordnat mycket aktiviteter för Strömsbergsborna så som hantverkskvällar, filmkvällar, musikcafé, gökottor, julbord m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening