Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Od-Alboga Fiber ek. för.

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2011

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Herrljunga kommun
Od distrikt
Ljung
med invånare.

Adress

Od Ekebo 1
52496 Ljung

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jerry Stridh
Od-Alboga Byalag
Ollestad Källefors 1
524 95 LJUNG

Tel. 1: 0513-60075
Tel. 2: 0705-984128

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Driver en fiberförening. Tidigare har vi projekterat ett fibernätverk som idag haft en färdig förening i 4 år

Bad/Idrottsplats

Nej

Barnomsorg

Nej

Bostäder

Nej

Butik

Nej

Egen affärsverksamhet

Nej

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Nej

IT

Fiberförening

Kommunikationer

Nej

Kultur

Nej

Lokal utvecklingsplan

Nej

Lokalt kapital

Nej

Miljö & Natur

Nej

Nyhetsbrev

Nej

Omställning/Energi

Nej

Samlingslokaler

Nej

Skapa jobb/Företagande

Nej

Skola

Nej

Studiecirklar

Nej

Stimulera inflyttning

Nej

Tagit emot studiebesök

Nej

Trivsel/Fester

Nej

Turism

Nej

Ungdomsverksamhet

Nej

Utbildning/Kompetensutveckling

Nej

Vandrings- & Ridleder

Nej

Varit på studiebesök

Nej

Vägar/Mackar

Nej

Äldreomsorg

Nej

Annan verksamhet

Nej

Uppdatera förening

Anmäl förening