Järvträsk Byastugeförening

Finns i

Norrbottens län
Arvidsjaur kommun
Arvidsjaur distrikt
Glommersträsk
med 50 invånare.

Adress

Järvträsk
93081 Glommersträsk

Kontaktperson

Helén Sandström
JÄRVTRÄSK BYASTUGEFÖRENING
Järvträsk 49
930 81 Glommersträsk

Tel. 1: 072-562 45 44

Arrangemang lokala marknader

Kvarnfest-alltid andra söndagen i juli några km utanför Järvträsk men skyltning finns. Där kan man köpa kolgrillad mat, kaffe med hembakt dopp. Tombola, pilkastning, försäljning av mjukkakor, visning av gamla fiskeredskap och fällor. Underhållning samt allsång

Bad/Idrottsplats

Badstrand med brygga, omklädningshytter, handikappvänlig toalett, grillplatser, möjlighet att ställa upp husvagnen.

Miljö & Natur

Fint natur, långsträckt sjö med möjlighet till fiske.

Samlingslokaler

Byastuga - här har vi både bröllopsfester och dop, födesedagskalas, gudstjänster, byafester. Möjlighet att duka för ca 100 personer. Bastu, bordtennisbord, biljard

Studiecirklar

Går att anordna. Byastugan är en bra lokal att hålla till i.

Trivsel/Fester

I byastugan har vi både bröllopsfester och dop, födesedagskalas, gudstjänster, byafester. Möjlighet att duka för ca 100 personer. Bastu, bordtennisbord, biljard