Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Häst i Heby

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Västerlövsta distrikt
Heby
med invånare.

Adress

c/o Carolina Åstrand, Ål 513
74491 Heby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Carolina Åstrand
Häst i Heby
Ål 513
74491 Heby

Tel. 1: 073-7764814
Tel. 2: 070-2331411

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Medverkar i Fest i Heby

Ungdomsverksamhet

Ja

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, inom häst

Varit på studiebesök

Ja, flera olika

Annan verksamhet

Föreningen Häst i Heby är en ideell förening som verkar för ett gynnsamt hästklimat i Heby kommun. Föreningen samlar hästintresserade inom alla discipliner. Kommunens varumärke ”Häst i Heby” fortsätter att stärkas med många fina hästsportframgångar, och Julmyra Horse Centers expansion.

Uppdatera förening

Anmäl förening