Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Haratången Fiberförening ek. för.

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Mark kommun
Örby-Skene distrikt

med invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Katarina Hasselström
Haratången Fiberförening Ek. För.
Bollareslättvägen 21
511 92 ÖRBY

Tel. 3: 0705-89 57 65

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

---

Bad/Idrottsplats

---

Barnomsorg

---

Bostäder

---

Butik

---

Egen affärsverksamhet

---

Integration/Mångfald/Jämställdhet

---

IT

Haratången Fiberförening ek. för. äger och driver ett fibernät för bredband, TV, telefoni. Föreningen har idag nästan 200 fastigheter anslutna.

Kommunikationer

---

Kultur

---

Lokal utvecklingsplan

---

Lokalt kapital

---

Miljö & Natur

---

Nyhetsbrev

---

Omställning/Energi

---

Samlingslokaler

---

Skapa jobb/Företagande

---

Skola

---

Studiecirklar

---

Stimulera inflyttning

---

Tagit emot studiebesök

Föreningen bistår gärna med råd och synpunkter till de som vill starta eller driva likartad verksamhet.

Trivsel/Fester

---

Turism

---

Ungdomsverksamhet

---

Utbildning/Kompetensutveckling

---

Vandrings- & Ridleder

---

Varit på studiebesök

---

Vägar/Mackar

---

Äldreomsorg

---

Annan verksamhet

---

Uppdatera förening

Anmäl förening