Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tärnsjö Slöjd- och Hantverksförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Nora, Uppland distrikt
Tärnsjö
med invånare.

Adress

Norra Storgatan 4
74045 Tärnsjö

Skicka Epost

Kontaktperson

Evy Eriksson
Tärnsjö Slöjd och hantverksförening
Norra Storgatan 4
74045 Tärnsjö

Tel. 1: 0292-50161
Tel. 2: 070-4195455
Tel. 3: 0292-40092

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Med på Fest i Heby.

Butik

Hantverksbutik med ett varierande urval av lokala hantverk.

Kultur

Lokalt hantverk.

Turism

Lokalt hantverk.

Annan verksamhet

Hantverksbutiken har funnits i många år och varit med i Fest i Heby från början. Föreningen som har hand om butiken har ett 70-tal medlemmar, och av dessa har ca 40 olika varor till salu i butiken. Ett mycket varierande urval.

Uppdatera förening

Anmäl förening