Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Grundträsk Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västerbottens län
Malå kommun
Malå distrikt
Norsjö
med 15 invånare.

Adress


93593 Norsjö

Kontaktperson

Harriet Stenlund
GRUNDTRÄSK BYAFÖRENING
Grundnäs 7
935 93 Norsjö

Tel. 1: 070-262 62 96

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Nej

Bad/Idrottsplats

Nej

Barnomsorg

Nej

Bostäder

Ja

Butik

Nej

Egen affärsverksamhet

Nej

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ja

IT

Via satellit

Kommunikationer

Nej

Kultur

Nej

Lokal utvecklingsplan

Saknar info

Lokalt kapital

Saknar info

Miljö & Natur

Ja

Nyhetsbrev

Nej

Omställning/Energi

Vet ej

Samlingslokaler

Byaskola

Skapa jobb/Företagande

Nej

Skola

Nej

Studiecirklar

Ja

Stimulera inflyttning

Ja, i dagsläget inga lediga bostäder

Tagit emot studiebesök

Nej

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Nej

Ungdomsverksamhet

Nej

Utbildning/Kompetensutveckling

Nej

Vandrings- & Ridleder

Ja

Varit på studiebesök

Nej

Vägar/Mackar

Ja/nej

Äldreomsorg

Nej

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening