Byggnadsföreningen Frånö Folkets Hus u p a

Om föreningen

Bildades 1904

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Gudmundrå distrikt

Kontaktperson

Cathrine Widerström
Byggnadsföreningen Frånö Folkets Hus u p a
Frånövägen 3
872 43 Kramfors

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknader, Höstmarknad, Julmarknad, Sommarcafé m bildutställning och försäljning av lokala hantverk, Valborgsmässofirande m majbrasa

IT

Ja

Kultur

Musikcaféer med olika arrangemang/underhållning

Lokal utvecklingsplan

Ja

Lokalt kapital

Ja

Nyhetsbrev

Medlemsbrev varannan månad, utsändes till alla medlemmar

Samlingslokaler

Frånö Folkets Hus har en stor sal med scen rymmer sittande ca 160 pers och en mindre rymmer ca 50 pers. Kök

Studiecirklar

F n två cirklar; läsecirkel och hantverkscirkel

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Ja

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, när behov finns och så önskas

Annan verksamhet

Bingo okt-majUthyrning av lokaler. I samband med uthyrning till olika föreningar/förbund etc serverar vi kaffe m bröd/smörgås om så önskas.