Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Forsnäs Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Norrbottens län
Boden kommun
Edefor distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Bengt-Göran Gustavsson
Forsnäs Bygdegårdsförening
Forsnäs 30
960 24 Harads

Tel. 1: 070-368 02 76

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Pimpeltävling Laxholmen i aprilValborg vid bygdegården, Forsnäs skolaSurströmming i augÄlgköttsoppa i okt

Samlingslokaler

Bygdegården, Forsnäs skola

Studiecirklar

Fastigheter och boende, historiskt och i nutid i Forsnäs och Norrhed. Cirkel under 2017-18-19

Trivsel/Fester

Pimpeltävling Laxholmen i aprilValborg vid bygdegården, Forsnäs skolaSurströmming i augÄlgköttsoppa i okt

Uppdatera förening

Anmäl förening