Folkets Hus & Parker i Heby

Om föreningen

Bildades 1907

Uppsala län
Heby kommun
distrikt
Heby

Adress

Centralgatan 1
74432 Heby

Kontaktperson

Kåke Eklund
Folkets Hus & Parker i Heby
Räfsvägen 13
74431 Heby

Tel. 1: 070-6552980
Tel. 2: 0224-30766

IT

LAN-träffar.

Kultur

Genom vår digitalbio har vi möjlighet att arrangera många olika intressanta och varierande evenemang, från opera och sport till kända filmpremärer i 3D. Heby kommun hyr lokaler till ortens bibliotek.

Samlingslokaler

Våra lokaler håller mycket hög klass och klarar allt från bröllop och konferens till LAN-träffar och mindre möten.

Annan verksamhet

Föreningen ansvarar för att verksamheten ska kunna bedrivas i lokalerna på folkets hus och folkets park samt alla biovisningar.