Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Allsåns Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1990

Finns i

Norrbottens län
Överkalix kommun
Överkalix distrikt
Överkalix
med 75 invånare.

Adress

Allsån
95692 Överkalix

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Tommy Karlsson
ALLSÅNS BYAFÖRENING
Allsån 27
956 92 Överkalix

Tel. 1: 070-584 78 40

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Arrangör av mettävlingen FIBE CUP

Butik

Loppis ordnas under sommaren

Kultur

Teatrar

Samlingslokaler

Bya stuga uthyres plats för 75 st

Trivsel/Fester

Valborgs firande Surströmingsfest Älgfest Söndags middagar

Ungdomsverksamhet

Fotbolls plan

Uppdatera förening

Anmäl förening