Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Svängsta Trädgårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1947

Finns i

Blekinge län
Karlshamn kommun
Hällaryd distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Bengt-Åke Henriksson
Svängsta Trädgårdsförening
Skolvägen 4
376 35 Svängsta

Tel. 1: 0454-323067

Verksamheten

Annan verksamhet

Svängsta Trädgårdsförening bildades redan 1947 och har för närvarande ca:160 medlemmar från hela Karlshamns Kommun vi har minst en aktivitet varje månad. Vi vill gå med för att hjälpa till värna namnet Sveriges Trädgård och utveckla trädgårdsnäringen i Blekinge. Ett led i det är att vi sedan 2012 har trädgårdsdag i Haldaparken i år har vi gått samman med Svängsta Samhällsförening ,Svängsta Kultur och hembygdsförening, Blekinge Uppfinnareverkstad och anordnar Svängstadagen Sön 31 Aug.

Uppdatera förening

Anmäl förening