Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fliseryds Sockens Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Mönsterås kommun
Fliseryd distrikt
Fliseryd
med invånare.

Adress

Yttre Åby 105
384 73 Fliseryd

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Tyrberg
Fliseryds Sockens Samhällsförening
Yttre Åby 105,
38053 Fliseryd

Tel. 1: 0491-92058
Tel. 2: 070-3477924

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

För närvarande är det projektet Servicepunkt Fliseryd som står högst på dagordningen. Vi hoppas härigenom kunna utveckla arbetet med att vara en länk mellan invånarna i bygden och kommunen m.fl.

Trivsel/Fester

Trivselaktiviteter av skilda slag

Turism

Medverkar med tillsyn och kontakter på turistsidan

Annan verksamhet

Föreningen värnar och verkar för Fliserydsbygdens utveckling och en trivsam och aktiverande miljö med god service

Uppdatera förening

Anmäl förening