Värsjö Byalag

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Skåne län
Örkelljunga kommun
Skånes Fagerhult distrikt
Skånes Fagerhult
med 130 invånare.

Adress

Värsjö 6414
286 74 Skånes Fagerhult

Kontaktperson

Anders Olandersson
Värsjö Byalag
Värsjö 6375
286 74 Skånes Fagerhult

Tel. 1: 070-4888777

Bad/Idrottsplats

Grillkvällar vid Värsjön

Barnomsorg

Driver Lekplatsen i Skånes Värsjö

IT

Vi har hemsida www.hembygd.se/varsjooch finns på Facebook som både gruppen och personen Värsjö Byalag.

Kultur

Ett antal evenemang per år inom natur och kultur plus promenadkvällar, se nedan.Samlar in och förmedlar bilder på Facebook med inriktning på historisk bilder och naturbilder.

Miljö & Natur

Guidade promenadkvällar varje måndag maj, juni, juli och augusti.

Samlingslokaler

Driver Värsjö Medborgarhus med egna evenemang och uthyrning av samlingslokal för 120 personer

Trivsel/Fester

Teater, musik, föredrag, hemvändardag, julfest

Vandrings- & Ridleder

Värsjö-vandringen, lång naturvandring med både historisk och naturguidning.Promendadkvällar, se ovan

Annan verksamhet

Samarbetar med andra aktörer i bygden.