Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

SV Blekinge

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Karlskrona stadsdistrikt distrikt
Karlskrona
med 70000 invånare.

Adress

Ronnebygatan 9
371 32 Karlskrona

Besök hemsida

Kontaktperson

Elsa Zackheden
SV Blekinge
Ronnebygatan 9
371 32 Karlskrona

Tel. 1: 0708-828786

Verksamheten

Studiecirklar

Studieförbund i Blekinge

Annan verksamhet

SV är ett av Sveriges största studieförbund. Varje år engagerar SV omkring 225 000 människor i bl.a. 53 000 studiecirklar. Med SVs närmare 300 kontor har SV dessutom den bredaste lokala förankringen i hela landet. Under de senaste åren har tusentals förtroendevalda och medarbetare i SV deltagit i en öppen process om hur SV i framtiden ska vara organiserat. Vid en extra förbundsstämma i oktober 2010 beslöt över 250 ombud från hela landet att genomföra en stor organisationsförändring under 2011.

Uppdatera förening

Anmäl förening