Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Väring sydost fiber ekonomisk förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Skövde kommun
Väring distrikt

med ca 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ingela Eriksson
Väring sydost fiber ekonomisk förening
Östergården 1
54196 Väring

Tel. 1: 0500440505
Tel. 2: 0703545924

Verksamheten

IT

Vi bildar en fiberförening och investerar i framtiden för att få säker, stabil och snabb åtkomst till dagens och framtidens tjänster, inom telefoni, TV och bredband/internet. Kopparnätet är på väg bort. Mobilt bredband är ett osäkert alternativ.

Uppdatera förening

Anmäl förening