Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Torsö Skärgårdsfiber ekonomisk förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Mariestad kommun
Torsö distrikt

med 500 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ingvar Johansson
Torsö Skärgårdsfiber ekonomisk förening
Brommösund DJUPBROLIDEN 1
54291 TORSÖ

Tel. 1: +46 501 221 39
Tel. 2: +46 70-524 98 19

Verksamheten

Kommunikationer

Undersöker möjligheterna att via ett eget kommunikationsnät tillhandahålla medlemmar på Torsö nätkapacitet för bl a data och telekommunikation.

Uppdatera förening

Anmäl förening