Hagest

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Skåne län
Ystad kommun
Löderup distrikt

Kontaktperson

Göran Jacobsson
Hagest
Österlenvägen 915
27177 Löderup

Tel. 1: 0411-524465
Tel. 2: 0706468190

Miljö & Natur

Informationsmöte med länsstyrelsen ang. naturreservatet.

Studiecirklar

Studiecirkel om bygdens o Skånes historia.

Trivsel/Fester

Byating (årsmöte) med någon form av föredrag eller underhållning.Sommarfest en gång per år, med dans och underhållning.Höstfest med pubkaraktär.Cykelrunda i bygden och angränsande byar, en gång per år.Planerar att i sommar anordna "Hagestadvecka" där boende och verksamma i Hagestad har möjlighet att visa upp sina verksamheter.

Turism

Visning och guidning av väderkvarnen, "Hagestads mölla"

Varit på studiebesök

Åker på studiebesök minst en gång/år till olika delar av Skåne.