Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Förenade Fiberbyar Nr 1 Ekonomisk förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Jämtlands län
Strömsund kommun
Hammerdal distrikt

med 300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ove Mohlin
Förenade Fiberbyar Nr 1 Ekonomisk förening
Borgvattnet 139 , 070-629 26 46
83076 Stugun

Tel. 1: 070-629 26 46
Tel. 2: 0642-31 11 31
Tel. 3: 0642-31 11 31

Verksamheten

Annan verksamhet

Byarna samarbetar för att få fiber och därmed främja inflyttning till byarna och medverka till att ungdomar kan bo kvar och studera via internet. Att företag kan etablera sig i våra byar.

Uppdatera förening

Anmäl förening