Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Alunda Företagarförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
Alunda distrikt
Alunda
med invånare.

Adress

Sydinge 144
74791 Alunda

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Yngve Jordeby
Alunda Utvecklingsgrupp
Foghammarvägen 4
74730 Alunda

Tel. 2: 0174-10221

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltar i lokala marknader och arrangemang.

Samlingslokaler

Föreningen har ett kontorsrum i Centrum som kan användas för kundbesök o dyl.

Annan verksamhet

Föreningen samverkar med kommunens övriga företagarföreningar. Alla företag, både hel- och deltidsföretag. är välkomna som medlemmar. Föreningen har i dag ca 50 medlemmar.

Uppdatera förening

Anmäl förening