Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Blekinge uppfinnareverkstad

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Blekinge län
Karlshamn kommun
Karlshamn distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Brodde Bengtsson
Blekinge uppfinnareverkstad
Sunnanvägen 43
293 72 Jämshög

Tel. 1: 0454-462 66
Tel. 2: 0708-446 266

Verksamheten

Samlingslokaler

egen uppfinnarverkstad

Skapa jobb/Företagande

Föreningen är öppen för personer och företag

Annan verksamhet

En experimentverkstad som framtagit prototyper av hundratals idéer. Bland dem har ett 30-tal blivit till produkter som tillverkas i större eller mindre serier som givit många arbetstillfällen.

Uppdatera förening

Anmäl förening