Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ånge Brygga Samfällighetsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2008

Finns i

Norrbottens län
Arjeplog kommun
Arjeplog distrikt

med 17 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lotta Lestander
ÅNGE BRYGGA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Ånge 4
938 94 Arjeplog

Tel. 1: 070-280 29 79

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats finns vid vägens ände längst inne i byn.

Bostäder

Egnahem.

Kommunikationer

Skolskjuts under skoltid.

Lokal utvecklingsplan

Det har vi.

Lokalt kapital

Byapeng från Arjeplogs kommun.Medlemsavgifter.

Miljö & Natur

Byn ligger på en udde omgiven av en sjö. Fin natir, fiskemöjligheter och möjligheter till friluftsliv.

Nyhetsbrev

Ja, via kommunen.

Samlingslokaler

Finns ej. Är under utveckling.

Trivsel/Fester

Mycket lokala arrangemang tillsammans i byn.

Ungdomsverksamhet

Finns en ungdomsförening i byn.

Vandrings- & Ridleder

Finns.

Uppdatera förening

Anmäl förening