Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Muskus byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Norrbottens län
Älvsbyn kommun
Älvsby distrikt

med 60 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Birgitta Strömgren

Muskus 310
942 91 Älvsbyn

Tel. 2: 070-6592834

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknader

IT

Har börjat med att undersöka om det går att få bredband till byn.

Kultur

Filmkvällar, visafton

Miljö & Natur

Kolmila som studiecirkel

Nyhetsbrev

Facebook, hemsida

Samlingslokaler

Hyr ut samlingslokal

Studiecirklar

Vi har startat en utvecklingsgrupp som träffas ca 10 gånger per år. Den består av byborna.

Trivsel/Fester

Pub, julgröt, båtfest,cyckelrunda, Pimpeltävling , majbrasa

Uppdatera förening

Anmäl förening