Sörbygdens Samhällsförening

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Munkedal kommun
Hede, Bohuslän distrikt

med 1 600 inv invånare.

Kontaktperson

Lena Kristiansson

Munkedalsvägen 24
45541 Hedekas

Tel. 1: 070-0822735

Arrangemang lokala marknader

Sörbygdsdagen lördagen efter midsommar. Ett samarbete mellan föreningar, folk och företag i bygden. Torgmarknad, Veteranbilastävling, Fotbollsmatcher för juniorer och seniorer, Grillning, Café m.m.Julmarknad på bygdegården med café och inomhusmarknad

IT

Deltar i fiberutbyggnad.

Lokal utvecklingsplan

Ingår som pilotbygd i Tillväxtverkets Service på landsbygden

Nyhetsbrev

Två gånger per år.

Samlingslokaler

Bygdegård i Hedekas med plats för 150 gäster. Lämplig för scenframträdanden och fester. Kök och cafélokal.

Studiecirklar

Datakurser