Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Omställning Södra Rörum

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2011

Finns i

Skåne län
Hörby kommun
Hörby distrikt
Hörby
med 400 invånare.

Adress

Kalias väg 2
242 94 Hörby

Kontaktperson

Susanne Velander Vretare
Omställning Södra Rörum
Kalias väg 2
242 94 Hörby

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Vi träffas och diskuterar möjligheterna att öka vår resiliens genom lokal utveckling i vår bygd.

Omställning/Energi

Vi använder Transition Towns som inspiration till arbetet med att öka vår resiliens.

Annan verksamhet

Vi har gjort en undersökning om vad folk saknar i bygden, med hjälp av Leadermedel.

Uppdatera förening

Anmäl förening