Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Omställning Strömstad

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2013

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Strömstad kommun
Strömstad distrikt

med 12000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lisbeth Sten
Omställning Strömstad
Vatulandsgatan 17
452 31 Strömstd

Tel. 1: 070 608 79 91

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Inköpsförening för medlemmar.

Omställning/Energi

Främja ekologiska och närproducerade varor.

Annan verksamhet

Kooperativ inköpsförening för ekologiska och närproducerade varor.

Uppdatera förening

Anmäl förening