Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västsvenska Turnerande SommarTeaterns Ungdomssektion

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Hallands län
Halmstad kommun
Harplinge distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Caroline Karlsson
Västsvenska Turnerande SommarTeaterns Ungdomssektion
Hasselgatan 8
30564 Gullbrandstorp

Tel. 2: 0704009960

Verksamheten

Butik

Vi har en liten minibutik inne på kaféet där vi säljer närproduerade, lokala varor.

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Vi arbetar för att vårt utbud ska vara så mångsidigt som möjligt och tala till alla människor i samhället.

Kultur

Vi anordnar varje sommar kulturevenemang för människor i alla åldrar, barn som gamla. Allt från teater, rockkonsert, visor, barnpyssel, föreläsare, stickkafé, utställningar mm.

Miljö & Natur

Vi tänker främst på miljön och naturen när vi arbetar. Eftersom vi driver kaféverksamhet så måste vi ta vårat ansvar och handlar därför bara in lokala och närproducerade varor och råvaror. Vi försöker att göra våra besökare medvetna om vikten av att tänka på vad man gör för eller mot miljön. Vi har en liten grönsaksodling där vi själva odlar grönsaker till verksamheten i den utsträckning det är möjligt. Vi har även en örtagård.Varje år satsar vi mer på att få miljöinriktade föreläsare till oss.

Skapa jobb/Företagande

Vi erbjuder ungdomar jobb som är förberedande för det kommande arbetslivet med stort ansvar och samtidigt frihet att få vara med och bestämma.

Uppdatera förening

Anmäl förening