Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Enåkers Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Enåker distrikt
RunhällenHeby
med invånare.

Adress

Österbo 123
74493 RunhällenHeby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Maj-Lis Frank
Enåkers Bygdegårdsförening
Uddnäs 220
74493 Runhällen

Tel. 1: 0224-91038
Tel. 2: 070-3141479

Verksamheten

Samlingslokaler

Lokaler för möten, kurser och privata arrangemang. Stora salen med scen rymmer ca 150 sittande gäster. I källaren finns en bastu för uthyrning och komplett gym för träning.

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening