Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hunnestads Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Skåne län
Ystad kommun
Skårby distrikt
YSTAD
med 50 invånare.

Adress

c/o Nils-Evert Erlandsson Hunnestad byväg 37
271 91 YSTAD

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Nils-Evert Erlandsson
Hunnestads Byalag
Hunnestads Byväg 37
271 91 Ystad

Tel. 1: 073-202 26 21

Verksamheten

IT

Drivande för att få fibernät till bygden. Genomfört och klart

Kommunikationer

Arbetar för en levande landsbygd med goda kommunikationer

Miljö & Natur

Arbetar för att rädda lokala kulturvärden

Omställning/Energi

Övervakar exploatering av viktiga miljövärden

Trivsel/Fester

Arrangerar flertalet aktiviteter varje år

Vandrings- & Ridleder

Gamla lundsvägen

Vägar/Mackar

Gamla lundavägen

Uppdatera förening

Anmäl förening