Green Teens

Om föreningen

Bildades 2010

Blekinge län
Ronneby kommun
Ronneby distrikt

med 150000 invånare.

Kontaktperson

Pagels Sissa
Live Green
Sonekullavägen 4 Flakaryd
370 10 Bräkne-Hoby

Tel. 1: 076-879 49 21

Miljö & Natur

Green Teens är en religiöst och partipolitiskt obunden miljöförening. Föreningen är ideell och riktar sig främst till ungdomar i Blekinge mellan 15 och 25 år. Green Teens Blekinge finns på Facebook också!

Ungdomsverksamhet

Green Teens är en religiöst och partipolitiskt obunden miljöförening. Föreningen är ideell och riktar sig främst till ungdomar i Blekinge mellan 15 och 25 år. Green Teens Blekinge finns på Facebook också!

Annan verksamhet

Green Teens är en religiöst och partipolitiskt obunden miljöförening. Föreningen är ideell och riktar sig främst till ungdomar i Blekinge mellan 15 och 25 år. Green Teens Blekinge finns på Facebook också!