Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Horndalsgruppen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Dalarnas län
Avesta kommun
By distrikt

med 2300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt Holmertz
Horndalsgruppen
Fäbov 62
774 67 Horndal

Tel. 1: 0704387712

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Söndagsmarknad sommartid. Loppis

Bad/Idrottsplats

Införande av badbrygga och uppsnyggning av badområde.Årlig städning av fotbollsanläggning

Barnomsorg

Barnensdag aktivitet

Bostäder

Ide om seniorboende

IT

Lokalkarta via google på http://www.horndalsgruppen.se

Lokal utvecklingsplan

Ständig utveckling och pågående idebank

Miljö & Natur

Städdag en gång per år

Skola

Ungdomars inflytande i samhället och politiken

Stimulera inflyttning

Turistkarta i pappersform, vykort och jobbar för ökad trivsel

Turism

Turistkarta i pappersform, vykort

Ungdomsverksamhet

samarbete med ungdomsgården och skolan

Utbildning/Kompetensutveckling

8 bygder

Uppdatera förening

Anmäl förening