Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sven Tuvesson

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2010

Finns i

Skåne län
Tomelilla kommun
Övraby, Skåne distrikt

med ca 100 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Sven Tuvesson
Sven Tuvesson
Övraby Prästgård
273 91 Tomelilla

Tel. 1: 0705 45 11 51

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Musik i sommarkväll i Prästgårdens trädgårdPilgrimsfärd, Övraby kyrka till Nedraby kyrkoruinJazzkväll i Övrabyborgs festsalByavandringarHemvändardagÖsterlen jyser

Kultur

TeTeater

Lokal utvecklingsplan

Utveclas till kulturby

Studiecirklar

Skrivit två böcker. En historisk och en om familjerna i byarna år 2000.

Tagit emot studiebesök

Ryska skådespelare. TeTeatern drivs av Elena Alexandrova.

Uppdatera förening

Anmäl förening