Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Olshammars Utvecklingsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Örebro län
Askersund kommun
Hammar distrikt
Askersund
med 200 invånare.

Adress

Skogsbrynet
69692 Askersund

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Elisabeth Lennartsson
Olshammars Utvecklingsförening
Skogsbrynet
696 92 Askersund

Tel. 1: 070-659 09 63

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

ja

Barnomsorg

ja

Bostäder

ja

Kommunikationer

3 bussar/må-fre

Miljö & Natur

Hur mycket som helst

Samlingslokaler

ja, nedlagd skola

Skola

nej

Turism

ja, i Fagertärn med röda näckrosor

Vandrings- & Ridleder

ja en egen, (Norra Vätterleden) och Munkastigen

Varit på studiebesök

ja, samarbete med Högsåsenföreningen i Gullspångs kommun

Vägar/Mackar

väg 49, dieselmack

Annan verksamhet

sommaröppet kiosken i Fagertärn i samarbete med Olshammarsgården

Uppdatera förening

Anmäl förening