Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Löderups Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Skåne län
Ystad kommun
Löderup distrikt

med 550 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt Olhagen
Löderups Byalag
Signalgatan 10
27176 Löderup

Tel. 1: 0411-524469

Verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Bjuder in nyinflyttade till informationskväll en gång per år

Kultur

Anordnar kulturkvällar , föreläsningar mmHåller byns bibliotek öppet en kväll i veckan

Lokal utvecklingsplan

Arbetar med kommunen för att förbättra livet i byn

Nyhetsbrev

Delar ut ca 450 st nyhetsblad ca 5-6 gånger per år där vi informerar om Byalagets aktiviteter.

Trivsel/Fester

Byalagsstämma en gång per år under trevliga former.

Annan verksamhet

Anordnar sedan 3 år " Nostalgitripp Löderup " utställning av veteranfordon mm på nationaldagen den 6 juni.

Uppdatera förening

Anmäl förening