Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Pelarne/Ljusnefall Fibernät

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2012

Finns i

Kalmar län
Vimmerby kommun
Pelarne distrikt
Mariannelund
med invånare.

Adress

Tjurstorp 113
59897 Mariannelund

Skicka Epost

Kontaktperson

Rolf Ericsson
Pelarne/Ljusnefall Fibernät
Tjurstorp 113
598 97 Mariannelund

Tel. 1: 070-252 52 66

Verksamheten

IT

Bygga Bredband via fiber i Pelarneområdet

Lokal utvecklingsplan

Hjälper till

Studiecirklar

Kommer

Stimulera inflyttning

Genom att bygga Fibernät

Trivsel/Fester

Kommer

Annan verksamhet

Fått ett socialt nätverk genom bredbandsbyggnaden

Uppdatera förening

Anmäl förening