Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Styrsjöbo Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Dalarnas län
Leksand kommun
Leksand distrikt

med 125 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Per-Arne Åberg
Styrsjöbo Byförening
Styrsjöbo Kattåkersv 34
793 92 Leksand

Tel. 1: 070-2348178

Verksamheten

Kultur

Adventskonsert,Sista aprilfirande med majbrasa, Majstångsresning, Rockfest, Arbetsdag med fest på kvällen

Miljö & Natur

Hålla våra promenadvägar öppna

Omställning/Energi

Vi har monterat in en värmepump i vår bystuga som har tagit ner våra el kostnader med ca 60 %

Annan verksamhet

Några Kvinnor i byn har startat en syjunta i bystugan.

Uppdatera förening

Anmäl förening