Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Malmbäcks Hembygdsförenig

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Jönköpings län
Nässjö kommun
Malmbäck distrikt

med 1672 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Annmarie Andersson
Malmbäcks Hembygdsförenig
Korpebo 2
57021 Malmbäck

Tel. 1: 0380 660159

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltar i Tomtabackens dag och Malmbäcks marknad

IT

Hemsida

Kultur

Närradio, Bya- Torp- och Kyrkogårds-vandringar

Samlingslokaler

Hembygdsstuga

Tagit emot studiebesök

Skolan

Trivsel/Fester

Våffelkvällar, Midsommarfirande, Trivselkväll

Varit på studiebesök

Årlig studieresa

Annan verksamhet

Årlig utgivning av Malmbäck krönika som innehåller då- och nu-tid.

Uppdatera förening

Anmäl förening