Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Åsljunga Intressförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1953

Finns i

Skåne län
Örkelljunga kommun
Örkelljunga distrikt

med 700 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ulf Hansson
Åsljunga Intressförening
Vanåsvägen 20
28672 Åsljunga

Tel. 1: 0435-460458
Tel. 2: 070-6013180
Tel. 3: 0435-56663

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Skötsel och underhåll av byns badplats.

Butik

Uppmaningar til alla bybor att använda den lokala butiken.

IT

Hemsida för att informera om Åsljunga

Nyhetsbrev

Flygblad till alla invånare 1 gång/år för info om föreningens kommane aktiviteter

Skapa jobb/Företagande

Reklam på hemsidan för lokala företag

Stimulera inflyttning

Arbete för ökad gemenskap i byn

Vandrings- & Ridleder

Skåneleden passerar byn. Vackra promenadstigar runt Åsljungasjön.

Uppdatera förening

Anmäl förening