Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skällinge Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2012

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
Skällinge distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Stefan Bengtsson
Skällinge Samhällsförening
Vintervägen 8
432 99 Skällinge

Tel. 1: 0340-35555
Tel. 2: 070-2026015

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Skällinge marknad sista lördagen i augusti ordnas av en marknadskommitte´

Bad/Idrottsplats

Badplats vid Skällingesjön

Barnomsorg

Förskola/ skola 1-5 finns i byn. Även privat förskola.

Butik

ICa Nära finns i Skällinge med bensinpump.

IT

Bredband är utbygt

Lokalt kapital

Varbergs sparbank har kontor i Skällinge.

Samlingslokaler

Bygdegår finns mitt i byn.

Skapa jobb/Företagande

Ny mark finns för företag

Skola

Skällinge skola 1-5

Ungdomsverksamhet

Fritidsgård finns.4H-klubbSkällinge BK

Uppdatera förening

Anmäl förening