Coompanion

Uppsala län
Uppsala kommun
Uppsala domkyrkodistrikt distrikt
Uppsala

Adress

Kungsgatan 71
75321 Uppsala

Kontaktperson

Anna Olsson
Coompanion
Kungsgatan 71
753 21 Uppsala

Tel. 1: 018-128080
Tel. 2: 070-7928080

Annan verksamhet

Coompanion är företagsrådgivaren för alla som vill starta kooperativa företag. Vi finns på 25 platser i landet. Vi erbjuder personlig rådgivning – även online. Coompanion breddar entreprenörskapet och ger er som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande. Vi ägs och styrs lokalt av sammanlagt 948 medlemsorganisationer. Vi tror på demokratiskt företagande, där alla samarbetar och är engagerade. Det är rena drivhuset för ekonomisk, social och hållbar tillväxt! Under 2014 hjälpte vi 439 företag med 11 813 entreprenörer att starta. Tillsammans omsatte vi 2014 drygt 121 miljoner kr. Coompanion finansieras av organisationer, offentlig sektor, konsultintäkter, EU-medel och staten. Statliga Tillväxtverkets finansiering gör det möjligt för oss att ge rådgivning kostnadsfritt.