Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mälarlandet - Mona & Ivans Fisk

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Veckholm distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

Torsviudd 21 Svanviken
74599 Enköping

Besök hemsida

Kontaktperson

Mona och Ivan Loberg och Eriksson
Mona & Ivans Fisk
Torsvi Svanviken
74599 Enköping

Tel. 1: 0171-83035
Tel. 2: 070-2850026
Tel. 3: 070-6046069

Verksamheten

Annan verksamhet

Med i Mälarlandet. Gårdsbutik. Fiskförsäljning direkt vid bryggan efter tillgång. Färsk, filéad och rökt fisk samt löjrom. Även roddbåtsuthyrning, förbokade luncher, korttidsuthyrning av stuga på ö.

Uppdatera förening

Anmäl förening