Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mälarlandet - Höljers Biodling

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Löt, Uppland distrikt
Grillby
med invånare.

Adress

Löt Kullarna
74951 Grillby

Skicka Epost

Kontaktperson

Marie-Anne Höljer
Höljers Biodling
Löt Kullarna
74951 Grillby

Tel. 1: 0171-475137
Tel. 2: 070-2516352

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Sorthonung med smak!

Annan verksamhet

Med i Mälarlandet. Kullarna ligger som en ö i det hävdade kulturlandskapet med en rik flora, där bina under vår, sommar och höst samlar nektar till honungen. Sorthonung med smak!

Uppdatera förening

Anmäl förening