Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Danmarks Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1925

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Danmark distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Danmarksby 87
75598 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Silenstam
Danmarks Bygdegårdsförening
Danmarks by 157
75598 Uppsala

Tel. 1: 018-326112
Tel. 2: 076-8126033

Verksamheten

Samlingslokaler

Boka vår unika bygdegård till bröllopet, födelsedagsfesten, dopet, släktträffen, barn- och ungdomsaktiviteter eller föreningsmöten. En fantastisk byggnad för din sammankomst!

Annan verksamhet

Bygdegården byggdes som en samlingslokal för människorna som bodde i området och fungerar fortfarande idag som en samlingsplats mitt i Danmarks by.

Uppdatera förening

Anmäl förening