Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Stiftelsen Börje Idrottsgård

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1974

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Börje Gränby 43
75592 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Patrik Eklund
Stiftelsen Börje Idrottsgård
Alsta 144
75592 Uppsala

Tel. 1: 018-357260

Verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ja.

Samlingslokaler

Börje Idrottsgård.

Ungdomsverksamhet

Ja.

Utbildning/Kompetensutveckling

Utbildning av tränare.

Annan verksamhet

Börje Sportklubb bildades 22/12 1969. De första verksamheterna var bordtennis och fotboll. Idag finns sektioner för bordtennis, fotboll, motion, motor, ridning, tennis och ungdomsfotboll.År 1974 bildade klubben Stiftelsen Börje Idrottsgård för att förvalta klubbens lokaler. Stiftelsen köpte 1992 Börje skola av Uppsala kommun och bildade ett bolag, Börje Skolhus Förvaltnings AB, som skall ansvara för driften av skolan.Knuten till klubben finns också Supporterklubben vars medlemmar framförallt stödjer utbildning av tränare för klubbens ungdomsverksamhet.BSK skall vara en idrotts- och sportinriktad förening som erbjudermotions- och tävlingsaktiviteter för alla åldrar genom atttillhandahålla goda förutsättningar i form av ledare, anläggningar och lokaler.

Uppdatera förening

Anmäl förening