Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mälbygården

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1971

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Tillinge distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

Torggatan 26
74531 Enköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Dietrich Burmeister
Mälbygården
Tillinge -Lundby
74594 Enköping

Tel. 1: 0171-448149
Tel. 2: 070-5848149
Tel. 3: 0171-4481

Verksamheten

Samlingslokaler

Bygdegården är alltid öppen för bokningar och har plats för totalt 150 personer och innehåller en stor sal och en mindre samlingssal med plats för 20-30 personer. Vi har ramp för rullstol, automatdörr, handikapptoalett och hörselslinga. En stor parkering finns också. Mälbygården är helt toppmoderniserad med ett fullutrustat kök och med möjlighet att hyra bord, stolar och porslin. Det finns också en scen i stora samlingssalen.

Annan verksamhet

Bygdegårdsverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening