Morkarla Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1949

Uppsala län
Östhammar kommun
distrikt
Österbybruk

Adress

Morkarla
74891 Österbybruk

Kontaktperson

Anders Eskilsson
Morkarla Bygdegårdsförening
Pinga 101
74891 Österbybruk

Tel. 1: 070-5769601
Tel. 2: 0295-44018

Samlingslokaler

I slutet av 1800-talet byggdes skolan i Morkarla.1949 stod den nya skolan färdig och den nybildade bygdegårdsföreningen köpte den gamla timrade skolan. Skolan plockade sedan ned stock för stock och flyttades till festplatsen i Östanå där den byggdes upp igen som bygdegård.

Trivsel/Fester

Ja.

Annan verksamhet

Arbetar för att skapa aktiviteter och arrangemang för alla åldrar. Välkomnar både de från bygden och de längre bort ifrån.